Начало > Начало > Новини

Новини

14/06/2018 УСБАЛО с Осма научна конференция

Осмата научна конференция на Университетската болница за активно лечение по онкология (УСБАЛО) ще се проведе този месец.

повече

06/06/2018 УСБАЛО подобри финансовите си показатели

Лечебното заведение увеличи приходите си и намали задълженията си.

повече

06/06/2018 През лятото УСБАЛО с безплатни съвети и прегледи за кожата

На 13 юни – сряда, от 13.00 ч. доц. Красимир Киров, началник на Клиниката по дерматология в УСБАЛО, ще проведе лекция на тема „Профилактика на кожните тумори“. Тя е част от „Училище за пациенти“ на лечебното заведение и е насочена към медиите и пациентите. Поводът за нея е настъпващия летен сезон и нуждата от по-специфични грижи за кожата както на плажа, така и в ежедневието заради силното слънце.

повече

06/06/2018 Над 300 картини украсиха УСБАЛО

Очакваме вашите текстове за песен на тема „Продължаваме“

повече

28/05/2018 Покана

Университетската специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания (УСБАЛО) ви кани на откриването на кампания под надслов „Продължаваме“. Тя ще започне с първата от серия изложби на български художници, организирана от галериста Бистра Стoйчева.

повече

14/05/2018 УСБАЛО се УСБАЛО с безплатни прегледи за рак на дебелото червов Европейския ден за борба с меланома

Университетската специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания (УСБАЛО) организира безплатни профилактични прегледи за рак на дебелото и правото черво. Инициативата е част от социалната програма на лечебното заведение за ранно диагностициране на онкологични заболявания и ще продължи от 22 май до 21 юни включително.

повече