Насочваща консултация по документи

УСБАЛО Ви предлага възможността да обърнете дистанционно към специалист от болницата във връзка с Ваш медицински проблем. От нашите консултанти можете да получите информация до колко лечебното заведение може да помогне при точно определен случай, с какви специалисти би трябвало да се консултирате, какви допълнително изследвания е подходящо да направите и как е организиран приемът за лечение при конкретния случай. Услугата цели да помогне предимно пациенти живеещи далече от болницата, като им спести време и разходи и на практика е достъпна от всяка точка на света.

Какво представлява консултацията по документи?

Становищата и насоките, при тази консултация, са базирани изцяло на предоставената от Вас информация и медицинска документация, което не е еквивалент на клиничния преглед. Предлаганата услуга не трябва да се разглежда като възможност за дистанционно лечение, пълноценна лекарска консултация или получаване на второ мнение. В случай, че това е необходимо, консултантът може да Ви предложи извършване на преглед на място в УСБАЛО.

Каква информация е необходима за извършване на консултацията?

Освен текст, описващ конкретния случай, е препоръчително да прикачите сканирани изследвания, епикризи, медицински становища и всичко друго, което има отношение към медицинския случай.
Предоставянето на лични данни е съобразено с изискванията на РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета на ЕС (GDPR). Попълнената форма не може да бъде изпратена без да отбележите, че декларирате съгласието си за ползването и обработката на лични данни.

Какъв е срокът за получаване на отговор на запитването?

Времето, за което ще получите отговор зависи от натовареността на нашите лекари. Целта ни е в рамките на 7 дни случаят Ви да бъде разгледан.Вярвайки, че нашата мисия е да помагаме на болните, ползването на тази форма е напълно безплатно. Надяваме се, че никой не би злоупотребявал с използването ѝ, тъй като това би загубило наши ресурси, които можем да посветим на нуждаещите се.

Полетата отбелязани със * са задължителни.

Прелистете файловете
Size limit for each file is 5.00 MB
  captcha

  Контакти

  Адрес гр.София  Карта
  ул. "Пловдивско поле" №6
  Тел.:+359 2 8076-299
  (от 7:30 до 15:00часа)
  Имейл: secretary@sbaloncology.bg
  Обратна връзка
  Телефонен указател

   

  Конференции на УСБАЛО

  Design Oncology 2023

  Main menu en-GB

  Scroll to top