Печат

 

РЕД ЗА ЗАПИСВАНЕ НА КОНСУЛТАЦИЯ ИЛИ ПРЕГЛЕД НА ПАЦИЕНТИ

На "Регистратурата" можете да си запишете час за преглед, да получите информация за предпочитан лекар или екип за лечение, както и за условията на избор. На всеки пациент, на който предстои преглед или хоспитализация (постъпване в болницата) се издава "Лична амбулаторна карта" по данни от личната му карта.

Приемът за вътреболнично лечение - напр. операция, става в деня на явяването или ако това е невъзможно, вие ще бъдете вписани в "Листа на чакащите".

На "Регистратурата" на ПККР можете да получите информация за лекарите, които извършват прегледи в приемно-консултативните кабинети, работното им време и начина на прием (т.е. кой образец направление е нужно да вземете от личния лекар). Специалистите извършващи консултации и прегледи са щатни служители на болницата – професори, доценти и главни асистенти с по две и повече специалности.

Консултативните кабинети на ПККР се обслужват граждани на Република България, както и на Европейския съюз и други чужденци, независимо от тяхната националност, професия или вероизповедание. Приемът на пациентите за лечение е организиран по критериите на онкологичната отложена спешност.

Предмет на дейност на Приемно-консултативни кабинети с регистратура (ПККР) е консултативна помощ в областта на диагностиката и лечението на предраковите и ракови заболявания според правилата за добра медицинска практика.Кабинетите са разположени на партерния етаж на болницата в лявото крило и в "павилион" в двора зад болницата. ПККР разполага с лекарски кабинети за първични прегледи и консултации, и работи в тясна връзка с отделенията на болницата. ПККР разполага и с Операционна, в която се извършват амбулаторно (т.е. извънболнично) малки хирургични интервенции. Тук се намира "Превързочна с манипулационна".

Информация и записване на консултация или преглед:          тел. 02 8076-299      e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Работното време на всички кабинети, регистратурата и превързочната е от 07.30 до 14.00 всеки работен ден, а превързочната работи и в почивните дни (събота и неделя) с работно време от 8.00 до 17.00 часа.

Приемно-консултативни кабинети с регистратура - координати

 

РЕД ПРИ ПОСТЪПВАНЕ ( ХОСПИТАЛИЗАЦИЯ) В БОЛНИЦАТА

За информация относно реда за хоспитализация:    тел. 02 8076-299      e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Работното време на всички кабинети, регистратурата и превързочната е от 07.30 до 14.00 всеки работен ден, а превързочната работи и в почивните дни (събота и неделя) с работно време от 8.00 до 17.00 часа.