УСБАЛО благодари на всички дарители, които помогнаха на пациентите с онкологични заболявания

Над 5000 книги и редица забавни игри събра дарителската акция на Университетската специализирана болница по онкология (УСБАЛО) „Оздравей с книга“. Тя започна в началото на декември и приключи по Коледа.
Акцията се осъществи съвместно с платформата „TimeHeroes“. В нея се включиха както десетки отделни хора, така и издателства като „13 века България“, „Златното пате“ и много други. Благодарение на мебелите от Нова Телевизия и предаването „На кафе“, Brightive, Intelligent systems, Graffiti studio, „Йор рум“ и др. в болницата беше оборудвано и помещение за библиотека, в което пациентите да могат да се откъснат от болничния живот. 
Както обещахме, всички книги в повече, които постъпиха по време на дарителската акция бяха предоставени на други държавни болници. Детската литература замина за детските линики по УНГи по онкохематология в "Царица Йоанна-ИСУЛ" в столицата. Малка част от книгите за възрастни ще намерят място във ВМA и „Александровска болница“.

Благодарим на всички хора за подкрепата и съпричастността. Весели празници!

 

Контакти

Адрес гр.София  Карта
ул. "Пловдивско поле" №6
Тел.:+359 2 8076-299
(от 7:30 до 15:00часа)
Имейл: secretary@sbaloncology.bg
Обратна връзка
Телефонен указател

 

Национален Раков Регистър

Национален Раков Регистъррегистрация на новите случаи от злокачествени новообразувания в цялата страна.... научете повече

Конференции на УСБАЛО

Design Oncology 2023

Main menu en-GB

Scroll to top