pink ribbonУниверситетската специализирана болница за активно лечение по онкология провежда през месец октомври традиционната кампания срещу рака на гърдата. В отстояването на своите принципи и политика, болницата извършва безплатните прегледи и в условията на пандемия. Кампанията продължава и в момента, въпреки усложнената епидемиологична обстановка. Всички часове за прегледи са заети и няма да лишим своите пациенти от предоставената им възможност.Нашата искрена молба и препоръка обаче е, да вземете всички необходими мерки за предпазване на здравето си, като се ваксинирате. В случай, че не сте го направили до момента, използвайте възможността да посетите нашия имунизационен кабинет.

Това е част от личната и обществената отговорност, така както и самите профилактични кампании са част от нашата професионална и благородна мисия.

Това е единственият цивилизован начин да опазим себе си и околните и да се радваме на бъдещи инициативи с профилактична насоченост. Както е известно, УСБАЛО продължава да изпълнява своя ваксинационна програма, от която всеки желаещ може да се възползва.

Контакти

Адрес гр.София  Карта
ул. "Пловдивско поле" №6
Тел.:+359 2 8076-299
(от 7:30 до 15:00часа)
Имейл: secretary@sbaloncology.bg
Обратна връзка
Телефонен указател

 

Национален Раков Регистър

Национален Раков Регистъррегистрация на новите случаи от злокачествени новообразувания в цялата страна.... научете повече

Конференции на УСБАЛО

Design Oncology 2023

Main menu en-GB

Scroll to top