Единайста научна конференция по онкология ще бъде проведена във втората половина на месец юни тази година. Участие ще вземат водещи специалисти от Университетската специализирана болница за активно лечение по онкология в София, както и онколози от цялата страна. Националните онкологични конференции са традиция и запазена марка на лечебното заведение, като основен носител на идеите и акцентите са екипите на УСБАЛО, компетентни в различните сфери на онкологичната наука и практика.

При спазването на всички противопидемични мерки, с провеждането на хибридни форми на участие – присъствено или онлайн, в дните от 18 до 20 юни в комплекса „Риу Правец” ще бъде гарантирана оптимална среда за научни дискусии, за колегиални срещи и нови приятелства.

Организационният комитет, председателстван от д-р Стефан Константинов - изпълнителен директор на УСБАЛО, е подготвил атрактивна и полезна програма, в която доминират научният диалог и неформалните срещи между колеги-онколози.

Форумът ще обедини специалистите от цялата страна с идеята, обменяйки полезна информация и опит от своята практика, да допринесем за развитието на цялата специалност в България”, отбелязва в приветствието си към онкологичната колегия д-р Константинов.

Мисията на събитието е да посрещне интереса и нуждите от нови знания на всички участници и да представи най-интересното, полезното и актуалното от света на онкологията.”

 

Контакти

Адрес гр.София  Карта
ул. "Пловдивско поле" №6
Тел.:+359 2 8076-299
(от 7:30 до 15:00часа)
Имейл: secretary@sbaloncology.bg
Обратна връзка
Телефонен указател

 

Конференции на УСБАЛО

XII Конференция УСБАЛО

Main menu en-GB

Scroll to top