Завърши XII национална научна конференция по онкология, проведена от 10 до 12 юни в залите на гранд-хотел „Пловдив”.

В унисон с традицията участваха водещи специалисти от Университетската специализирана болница за активно лечение по онкология в София, както и онколози от цялата страна. Националните онкологични конференции са традиция и запазена марка на лечебното заведение, като основен носител на идеите и акцентите са екипите на УСБАЛО, компетентни в различните сфери на онкологичната наука и практика.

В научната програма бяха дискутирани всички основни аспекти на онкологичната патология. Организационният комитет, председателстван от д-р Стефан Константинов - изпълнителен директор на УСБАЛО, осъществи замисъла за една атрактивна и полезна програма, в която доминираха научният диалог и неформалните срещи между колеги.

- На XII научна конференция по онкология в Пловдив
бяха представени много и интересни доклади, проучвания, клинични случаи и други актуални данни, както и последни постижения на фармацевтичната индустрия в нашата област. Изключително полезна бе и сестринската сесия, на която бяха дискутирани ключови елементи от значимата роля и отговорността на професионалистите по здравни грижи в различните етапи от онкологичното лечение. За пореден път участниците се увериха, че споделеното за развитието на онкологията обогатява професионалния ни път и подпомага работата ни, подчерта д-р Константинов.

Контакти

Адрес гр.София  Карта
ул. "Пловдивско поле" №6
Тел.:+359 2 8076-299
(от 7:30 до 15:00часа)
Имейл: secretary@sbaloncology.bg
Обратна връзка
Телефонен указател

 

Конференции на УСБАЛО

Design Oncology 2023

Main menu en-GB

Scroll to top