Уважаеми господин Изпълнителен Директор,

         Има хора, които идват и си отиват от живота ни. Но има и такива, които остават завинаги в сърцето ни. Независимо, че съдбата ни е срещнала с тях в изключително тежък момент…

          В навечерието на деня на  Българския лекар- 19 октомври бих искала да изразя моята искрена и голяма  благодарност лично на проф. д-р Галина Чакалова- акушер- гинеколог, онколог и  целия персонал на ръководената от нея Клиника по гинекология в повереното Ви лечебно заведение.

          В периода 23.11. 2017 г.- 20.01.2018 г. ми бяха извършени две оперативни интервенции от екипа на  проф. д-р Галина Чакалова. Като пациент останах възхитена от изключителния професионализъм, отношението и коректността на Лекаря, Човека и Жената проф. д- р Галина Чакалова. Възстановителният период протече нормално и без усложнения под грижите на целия персонал. Бях впечатлена от  добрината, вниманието, отзивчивостта и компетентността на всички, работещи там- нещо толкова неочаквано, но и толкова необходимо за мен, точно в този момент от живота ми. Ако още съм жива, ако  всяка сутрин посрещам изгрева на слънцето, ако още се радвам на любимите същества и земния свят- то смело мога да кажа, че го дължа на тези хора.

       Пожелавам на  проф. д-р Галина Чакалова и персонала на  Клиниката по гинекология здраве, дълголетие, лично щастие и професионални успехи.

      Радвам се, че в България  има още истински лекари, на  които можем без страх да поверим здравето си. Нека още дълги години да имат възможност да работят  и учат младите поколения на знание и човещина в най- хуманната професия.

     Истинска привилегия и висока чест е за Вас, тези Лекари с главна буква да бъдат част от  колектива на  УСБАЛО ЕАД СОФИЯ.

     ПОКЛОН!

    

 

                                                     С уважение:  Маринетка Бингова

Контакти

Адрес гр.София  Карта
ул. "Пловдивско поле" №6
Тел.:+359 2 8076-299
(от 7:30 до 15:00часа)
Имейл: secretary@sbaloncology.bg
Обратна връзка
Телефонен указател

 

Конференции на УСБАЛО

XII Конференция УСБАЛО

Main menu en-GB

Scroll to top